Importanta educatiei

Acasă Importanta educatiei
23 mai 2017 0 gradihg

Copiii sunt cel mai frumos si important lucru in viata noastra. Copiii, inseamna visurile noastre de cand leganam papusile, inseamna incercarile noastre, sperantele , realizarile noastre, dezamagirile noastre, greselile noastre, inseamna viata.

Copiii, au nevoie de educatie,toti avem nevoie de educatie si aceasta are sarcina de a  pregati omul , ca element activ, al vietii  sociale . Educarea copiilor , nu este doar sarcina  cuiva ci a tuturor: familie, gradinita, scoala, societate.

La noi, nivelul de gradinita, suntem „primii straini” care intervin in viata celor mici.

Aici vin in contact cu altii, cu reguli, cu valori, aici invata sa empatizeze , sa-si exprime bucuria, iubirea,prietenia,supararea, sa-si recunoasca limitele, infrangerile,sa-i accepte pe cei din jur.

A folosi cuvinte magice :TE ROG,IMI PARE RAU,MULTUMESC,IARTA-MA, nu este demodat, niciodata.Toate acestea incep la gradinita.

De ani de zile gradinita noastra ofera excelenta in educatie si urmarim permanent traseul educational al scolarilor , care au absolvit gradinita noastra si constatam cu mare bucurie si mandrie ca acestea au rezultate deosebite in scolile unde merg.

Avem marea satisfactie ca la evaluarea nivelului de cunostinta a limbii germane pentru inscrierea la scolile cu predare in limba germana , copiii gradinitei noastre au fost admisi 100% in fiecare an.

Primim cu bucurie , an de an, vesti despre rezultatele lor scolare. Sunt premianti,participa la olimpide scolare , cu rezultate foarte bune,sunt activi , participand la activitatile extrascolare organizate  in scoala cu rezultate admirabile.

Acum aflam ca sunt studenti la diferite facultati de renume, atat in tara cat si in strainatate in tari precum Austria,Germania,Anglia .

Doamne, cat sunt de mandra de ei si nu pot decat sa-i felicit pe ei ,pe parinti, si pe toti dascalii care au contribuit la dezvoltarea lor

 

Categorie: Activităţi