Camere

Acasă Camere

Camera ursuletilor

Ursuletii pictati si cei de plus ne transpun intr-o lume de poveste. Picturile de pe pereti in care sunt redate personajele preferate ale copiilor le coloreaza copilaria si le confera un spatiu familiar, cald.

Camera jocurilor

Aici sunt adunate jocuri atent selectionate pentru toate varstele. Atmosfera placuta si atractiva a jocului dezvolta motivatia copiilor pentru activitatea de invatare. Instalatia de joaca din colt ofera placerea jocului de afara si in zilele ploioase si reci.

Camera povestilor

Aici povestile ne delecteaza si ne pregatesc pentru viata. Povestiile contribuie la cresterea frumoasa si armonioasa a copiilor,ajutandu-i sa-si dezvolte si sa-si imbogateasca imaginatia,  sa acumuleze informatii noi despre lume in general, de asemenea ii ajuta sa gandeasca singuri si sa ia decizii propii, facand diferente intre bine si rau.

Camera pestisorilor

Numele provine de la coloratele picturi de pe peretii incaperii realizate de Iuliana Tansanu.

Curte

Curtea interioara a gradinitei detine o suprafata vesela cu gazon si flori, unde copii se pot juca in liniste si siguranta. Spatiul de joaca are topogan, balansoar, trambulina, etc

Spatiu de joaca

Interiorul curtii detine un spatiu de joaca amenajat cu o tabla de desenat si cu o groapa de nisip, unde in zilele insorite copii isi pot pune imaginatia si creativitatea la lucru.